Chrzan z wasabi Provitus - Smak ma ciekawy, dobrze zrównoważony pomiędzy chrzanem polskim i japońskim. Niezłe jako ciekawostka kulinarna - mam wrażenie, że może dobrze pasować do pieczonego schabu. Do klasycznego sushi nie polecam, ale do sushi w stylu fusion - czemu nie...
Deser waniliowy Alpro Soya - Chociaż nie przepadam za budyniami, a czymś takim właśnie są opisywane deserki, to tym razem zasmakowałam w nich niesamowicie. Produkt jest smaczny, nie za słodki, ma kremową, nielepką konsystencję i jest w 100% zrobiony z produktów organicznych...
Knedle ze śliwkami JAWO - Co prawda ja jadam knedle domowe polane bułką tartą lekko przysmażoną na maśle, ale te wyjątkowo polałam słodką śmietanką i normalnie rewelacja. Jak ktoś lubi czasem zapchać swój brzuszek czymś lepszym (kalorycznym) niż tylko sałatą to polecam...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.