Dodaj do ulubionych

lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!!!

29.02.04, 23:04
- Od momentu zakupu auta w grudniu 2001 roku byłam w serwisie tyle razy,
że... szkoda mówić - twierdzi J. Skulimowska. - Smutne jest to, że wielu
usterek nie udało się specom Mercedesa naprawić. Auto ma aktualnie 18 tys. km
przebiegu, a w ASO stało w sumie kilka miesięcy. Najdłuższa naprawa trwała 23
dni. Podczas jednej z napraw, na liczniku auta przybyło 681 km! Mam dość
jeżdżenia A Klasą lub Vaneo, ich samochodami zastępczymi. Nie po to wydałam
prawie 500 tys. zł. Mój samochód ma wady fabryczne i podjęłam decyzję, aby
domagać się wymiany auta na wolny od wad lub zwrotu pieniędzy.

całość tutaj:
www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs/875&file=gh_2092.xml

i mój komentarz w ktorym szpitalu płacą lekarzom tak dobrze że ich stać na
taką maszynę ???? w sumie jak jej nie pasuję to możemy się zamienić. ja jej
dam swojego fiacika seicento (3 lata praktycznie bezawaryjnej pracy
przejechane 50 tys km) a ona pozbędzie się kłopotu
zna ktoś tą wybredną kobietę ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Stach Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: 62.233.188.* 01.03.04, 00:00
      Znam, ta pani nie jest bogata z racji posiadanego zawodu. Pani Skulimowska
      uwielbia wysokiej klasy samochody, to jej hobby. Jeden lubi trzymac kanarki w
      klatce a inny dobre i szybkie samochody...co w tym złego.
      To zazdrość czy wietrzenie sensacji?? :(
      • jetbang Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 01.03.04, 05:37
        zdziwienie przede wszystkim że są osoby w Lublinie które stać na taką bryczkę.
        a w sumie to skoro stać ją na taki samochodzik to cóż pewnie stac też na
        dobrego prawnika który wygra dla niej tą sprawę, oby tak było.
        • Gość: leszeke Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 12:24
          Może powinno być :
          "Jak pomyślę jakim jestem człowiekiem, to aż boję się spojrzeć w lustro" ?
          • Gość: lekerz Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 13:25
            Chyba wszyscy zdajecie sobie sprawe żę takiego auta nie kupuję się z pracy
            rąk,tym bardziej lekarz!Nawet niech zarobi oficjalnie 3000zł na rękę(nie zarobi)
            to nie odłoży.Ktoś powie że zadrość przemawia przezemnie.Wiem jedno że do
            takiej kasy nie docodzi się uczciwie i nie uwierze w to nigdy!.Jedni biorą
            łapówki inni umiejętnie oszukają skarbówkę(myśląc że są tacy cwani i uczciwi)i
            stąd śą te pieniądzw w tym kraju,te domy w tym mieście i wozy,w
            większości "uczciwych" właśnie lekarzy,prokuratorów,sędziów,wyższych urzedników
            państwowych.Dobry urzędnik skarbowy raz dwa obliczył by możliwości
            takich "uczciwych"ludzi,ale nie ma takich urzędników,bo być nie może.Życze
            szczęścia pani doktór w życiu osobistym.pozdrawiam
    • Gość: bic Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.zamosc.mm.pl 01.03.04, 21:12
      > i mój komentarz w ktorym szpitalu płacą lekarzom tak dobrze że ich stać na
      > taką maszynę ????

A skąd wiesz że ta lekarka pracuje w szpitalu????
      Może ma prywatną firmę, która prosperuje na tyle dobrze że stać ją na taki samochód?
      A może ma cholernie bogatego męża?
      Zawsze tak szybko ferujesz wyroki?
      • Gość: mietek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • delfin2004 Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 02.03.04, 00:57
          Gość portalu: mietek napisał(a):

> tak ma bogatego męża,który robi fiskusa w chuja i myśli że jest taki cwany a
          wy
          >
          > mu pochlebiaiacie a on poprostu robi was w wała i kupuje samochody na kratkę
          > itp,penie ten merc ma kratkę z tyłu iii wypiłem troche i czuje broche!!!!!!!!

typowa wypowiedz maluczkiej gnidy. gratuluje slownictwa. po co marnujesz czas
          przy komputerze - idz naszczac na jakas bude z piwem.

a jesli bohaterze masz odwage wyglaszac takie opinie to niech Ci nie zabraknie
          odwagi zeby sie przedstawic. czekam.

• delfin2004 Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 02.03.04, 01:23
      Tematem artykulu, do ktorego link zostal wczesniej wklejony:
      www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs/875&file=gh_2092.xml
      jest awaryjnosc samochodu, oraz sposob traktowania polskiego klienta przez
      niemiecki koncern, natomiast widze, ze tutaj glownym watkiem jest osoba
      wlascicielki. Na przyszlosc widocznie w tego typu artykule powinny byc podawane
      wszystkie informacje na temat wlasciciela opisywanego pojazdu, w koncu moze
      kogos zainteresowac rozmiar buta, bielizny, co dana osoba jada czy z kim sypia.
      Zenujace. Wypada tylko pogratulowac, to przeciez my - Polacy.
      Ja osobiscie gratuluje tej kobiecie odwagi i udanego naglosnienia tematu. Moze
      dzieki temu inni wlasciciele Mercedesow czy innych niemieckich aut beda lepiej
      traktowani jako klienci, jednoczesnie jestem pewny ze niektorych z
      wypowiadajacych sie tu ludzi taki problem nigdy bedzie dotyczyl... w koncu
      ktorego mietka stac na Mietka? :)
      • Gość: Rafal Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.konopnicka.sdi.tpnet.pl 02.03.04, 01:38
        Zgadzam sie z delfinem... ten watek wyraznie wskazuje na to, że w Polsce nadal
        Króluje małomiasteczkowość, zawiść i głupota niestety.
      • gosiula4u Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 03.03.04, 03:43
        wlascicielka mercedesa powinnabyla kupic toyote
        rewelacyjne auta, ekonomiczne, bezusterkowe, swietny serwis
        nie wiem czy by mnie bylo stac na jakikolwiek samochod w polsce
        wiem jedno-polacy powinni przestac zagladac innym do garow
        nie zazdroscmy, wezmy sie do roboty
        moze wtedy nie bedziemy miec czasu na walkowanie co kto ma i za ile
        pozdrawiam
    • Gość: Brodacz Tu jest ten szpital :)) IP: *.telprojekt.pl 02.03.04, 14:01
      Oto firma męża Pani Skulimowskiej.
      www.uzp.gov.pl/biulety/2003/126/126_4488.html
      Pozdrawiam .
      • audiquattroman Re: Tu jest ten szpital :)) 02.03.04, 20:00
        No i co Ci to dało że to tu wrzuciłeś , bo za bardzo nie rozumiem po co.
    • Gość: LK oooo, moja dentystka! IP: *.63-160-38-99.cust.stargate.net 02.03.04, 21:46
      kobieta jest super fachowiec, z zebami swoich pacjentow robi cuda!! nalezy sie
      jej super samochod:) ale szkoda ze ma z nim problemy...:(
    • Gość: elektryk Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 02.03.04, 23:40
      Jestem elektrykiem z jednego z lubelskich zakladow pracy. Zarabiam średnia
      krajowa, jezdze Ikarusami(czasami uda mi sie jechać Neoplanem ) MPK, na
      samochod mnie nie stać. Mercedesa pani S. widze czasami przez szybe autobusu,
      piekne autko, jednak jest mi bardzo przykro ze jeden z elitarnych modeli tej
      marki sie psoje.... chcialbym pomoc jak tylko moge zeby pani S. udalo sie
      rozwiazac ta sprawe z usmiechem , ale z drugiej strony bedzie to trudne,
      poniewaz ja na miejscu pani S. juz dawno bym osiwial z nerwow.

p.s. chcialbym jeszcze zauwazyc , ze niektore komentarze sa tu nie na miejscu,
      poruszono temta awarii mercedesa SL a nie wlasciciela tej odjazdowej bryki.
      zazdrosc ludzka nie zna granic!!!!!!! polecam pojechac do monte-carlo pod
      kasyna i tam dopiero pogrysc krawezniki z zazdrosci
      • Gość: % Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.n.net.pl 03.03.04, 12:15
        Elektryk,masz średnią krajową i na wózek nie masz?
        • Gość: elektryczny Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 12:36
          elektryka nic nie tyka
          • Gość: jr Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 03.03.04, 19:21
            "Lekarka z Lublina kupila merca za 100 tys euro ........ " Kazdy z
            lubleskiego świata motoryzacji bardzo dobrze zna ten egzemparz SL'a z naszych
            ulic. Ja tez jezdze samochodem ktory jest atrakcyjny i rzuca sie w oczy(ci co
            mnie znaja to wiedza), ale nie rozumiem osob ktore pisza glupie komentarze, na
            temat "skad pani S. ma na taki samochod" [jest specjalista w swoim rodzaju i ma
            pelno klijentow.......tez musze sie do niej zapisac :) ] Dla
            wtajemniczonych !!!!- ten temat zostal naglosniony zeby ludzie zainteresowani
            MOTORYZACJA wiedzieli ze , pani S. ktora " kupiła merca 100 tys euro!!" ma z
            nim strasznie wiele problemów......... a ci wszyscy zazdrosnicy ktorzy
            wypisuja komentarze nie na temat powinni sie wczytac ... o co tu wogole
            chodzi!!! TXT dla nich --->Poczytaj , Pomyśl, Napisz!!!! p.s. Pani S.
            zycze jeszcze raz aby ta sprawa zakonczyła sie dla pani sukcesem(oczywiscie z
            nalezyta rekompensata ze strony D.C.Polska) p.s.2. a zazdrosnicy niech dalej
            zaciskaja zęby - "Gabinety dentystyczne Welcome" :) .................
            niestety mieszkamy w PL a tutaj dopuki "Kowalski" nie bedzi mial samochodu
            klasy średniej to tak bedzie :( <<<<<<<Wszystkim kierowcom niezaleznie
            czym jezdza życze szerokich , prostych dróg i tanszego paliwa >>>>>>>>>>>>
            • gosiula4u Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 03.03.04, 23:15
              pozdrowienia dla jr iwszystkich zazdrosnikow
    • todt Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 05.03.04, 00:32
      może w szpitalu nie ale w prywatnej klinice kto wie ?
      Jej plus jej mężowi np, a 500 tys co to tak naprawdę jest : 100 tys EUR ?

Do tych którzy uważają że nie mozna kupic samochodu uczciwie : razem z żoną
      jesteśmy pracownikami "najemnymi" czyki nie prowadzimy własego biznesu
      Żyjąc na dośc przyzwoitym poziomie zaoszczędzamy ok 10 - 12 tys PLN miesięcznie
      (Oboje "dyrektorujemy" w dużych zachodnich firmach) bo odkładamy jedną pensję
      miesięcznie. Ile to wychodzi w roku ? Jakieś 120 tys ?
      MOżna po kilku latach kupić mieszkanie i samochód ? Można.
      Fakt że takie dochody w rodzieni to nie jest krajowy standard ale się
      zdarza i stwierdzanie że każdy kto ma coś powyżej średniej krajowej
      jest nie uczciwy jest po prostu nie uczciwe
      • kaz133 Re: lekarka z lublina kupiła merca 100 tys euro!! 05.03.04, 01:35
        todt napisał:

> może w szpitalu nie ale w prywatnej klinice kto wie ?
        > Jej plus jej mężowi np, a 500 tys co to tak naprawdę jest : 100 tys EUR ?
        >
        > Do tych którzy uważają że nie mozna kupic samochodu uczciwie : razem z żoną
        > jesteśmy pracownikami "najemnymi" czyki nie prowadzimy własego biznesu
        > Żyjąc na dośc przyzwoitym poziomie zaoszczędzamy ok 10 - 12 tys PLN
        miesięcznie
        > (Oboje "dyrektorujemy" w dużych zachodnich firmach) bo odkładamy jedną pensję
        > miesięcznie. Ile to wychodzi w roku ? Jakieś 120 tys ?
        > MOżna po kilku latach kupić mieszkanie i samochód ? Można.
        > Fakt że takie dochody w rodzieni to nie jest krajowy standard ale się
        > zdarza i stwierdzanie że każdy kto ma coś powyżej średniej krajowej
        > jest nie uczciwy jest po prostu nie uczciwe

Mnie nie stac nawet w Ameryce na Mercedesa gdyz mam inne wazniejsze sprawy na
        glowie a i inny samochod mi wystarcza.
        Co nie znaczy ze normalnego czlowieka nie stac na cos co jest produkowane juz
        od stu lat.
        Ludzie zajmijcie sie wlasciwa robora, logicznym mysleniem a wyjdzie na to ze i
        niektorego z Was zazdrosnikow bedzie stac na to.
        Tematem postu bylo.............
        Samochod jest gowno wart i nalezy sie wlasciwa reakcja ze strony sprzedawcy jak
        i producenta.
        Dotyczy to takze wszystkich innych klijentow, obojetnie jakich produktow
        sprzedawanych zwlaszcza na gwarancji.
        I tego tematu trzymaj sie zalosny zazdrosniku.
        Pieniadz mozna zrobic wszedzie, ale oprocz dobrego wkladu finansowego, trzeba
        miec troche oleju w glowie tez ;)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka