Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Wasze rankingi

Kreta, Hersonissos: Agrabella

Standard: ***
Średnia ocen: (2.0)

• emma652006-08-10Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Jak już wspomniano, hotel raczej dla ludzi młodych i mniej wymagających. Nagminnie robali nie było, ale jeden ogomny, którego zatłukłam i wyrzuciłam na korytarz w 1-ym dniu pobytu leżał na korytarzu chyba ze dwa dni. Sprzątaczka nie widziała ?! Jedzenie może być,ale bez szaleństw, zaś jeśli chodzi o obsługę mogłaby być bardziej sympatyczna. Biuro, w którym kupowałam mówiło o 3*, ale to jest zwyklutki hotelik rodzinny i jeśli dałabym mu jakąś *, to co najwyżej 1. Ja nie narzekałam, bo wiedziałam mniej więcej, gdzie jadę i zapłaciłam za ten hotel kwotę nie małą, ale nie wygórowaną, ale ci, co jechali z biur "renomowanych" strasznie psioczyli. Mnie najbardziej zdenerwował fakt, gdy wieczorem w przeddzień wyjazdu obsługa recepcji zadzwoniła do pokoju i poprosiła w przeddzień uregulować rachunek za napoje do obiadokolacji. Zawsze tego typu rachunki regulowałam w dniu opuszczenia hotelu. Wyglądało to tak, jakby podejrzewali, że w dniu wyjazdu po prostu "zmyjemy się" i nie zapłacimy. Przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. Hotel w centrum, ale trochę zdala od hałasu, więc, jak dla mnie to +. Ogólnie bardzo średni.
  • tsozanski2006-07-13Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji w odpowiedzi na poprzedni post: - klimatyzacja jest ale za dopłatą W ulotce biura na N j(haha) est napisane że Hersonissos to miasto rozrywkowe, natomiats hotel jest w bocznej uliczce i hałas jest tam mniejszy niż gdzie indziej. W pokojach nie ma luksusów ale robactwa też nie ma. Pamiętam że jedzenie było nie za dobre ale z drugiej strony - toio była najtańsza możliwa opcja biura na N i nie spodziewałem się wypasu. Jest to raczej hotel (i miasto) dla młodych ludzi, którym nie zależy na wystroju wnętrza a raczej noclegu i bliskości atrakcji nocnych. Ja i moja dziewczyna wspominamy go w sumie na +. Aha, jeśli ktoś przeczytał w ulotce że Hersonissos jest najbardziej rozrywkową miejscowością Krety - poprawka. Pobliska Malia jest lepsza ;)
  • czarekkk2006-07-06Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Fatalny stary hotel, stylistyka z lat 70tych, wyposazenie z lat 80tych, fatalna obsługa (bylem swiadkiem szarpaniny i przepychanek miedzy obsluga a goscmi podczas kolacji!!!). Brudno, ciasno, w centrum miasta przy glosnych ulicach. I tak mialem szczescie ze okna wychodzily na srodkowy dziedziniec - przy oknach wychodzacych na ulice koszmar, bo nie ma tam klimatyzacji. Odradzam! Unikajcie jak ognia! Probowalem reklamowac - bezskutecznie - biuro podrozy z ktorym bylem - na litere N - odmowilo reklamacji. Reklamacje zlozylo ok 50% gosci z mojego 2tyg terminu; 90% gosci bylo zdegustowanych jakoscia hotelu. Czarek
1

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.