Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Wasze rankingi

Kreta, Gouves: Aphrodite Beach

Standard: ****
Średnia ocen: (3.66)

• mazi672006-04-23Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji HOTEL ZADBANY,CZYSTY.JEDZENIE ,WINO,NAPOJE,DRINKI DOBRE.SAMOLOTY NIE PRZESZKADZAJĄ.BASEN-WODA SŁONA.PLAŻA KIEPSKA,200 M DALEJ ,DOBRA,PIASZCZYSTE ZEJŚCIE DO MORZA ,ZERO KAMIENI.W HOTELU POKOJE ŁADNE,ODNAWIANE,DOBRZE WYPOSAŻONE.JEDZENIE UROZMAICONE,WINO Z BECZKI,METAXA 3 GWIAZDKI.OGÓLNIE HOTEL DOBRY BEZ FAJERWERKOW.WPELNI ZASŁUGUJE NA 4 GWIAZDKI.
  • malagadst2006-03-20Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel bardzo mi się podobał, duży basen w około mnóstwo pięknej, egzotycznej zieleni, która podkreśla klimat. Wieczorem można delektować się cudownym zapachem drzew oliwkowych i cichego szemrania cykad.A dla mniej sentymentalnych cowieczorne występy artystów i komików.Śmieszne skecze, czy też tańce i zabawy napewno każdy znajdzie cos dla siebie.A jeżeli i to go znudzi to w mieście znajdzie masę knajpek i dyskotek oraz sklepów.Jedzenie naprawde na wysowkim poziomie(szwedzki stół, oryginalna środziemnomorska kuchani ale także "pospolite" dania, jedya wada to,że napoje trzeba kupic a cena jest dosc wygórowana.Hotel oferuje również możliwość ponurkowania w pobliskiej zatoce.Profesjonalny sprzęt i instruktorzy. A propos zatoczki. Spacer po niej przy zachodzie słońca na nad linią morzą zapamiętuje sie do końca życia. To nie jest oferta biura podróży... Byłem tam, i przysięgam sobie, że tam wróce to moja Utopia.
  • ron52006-03-19Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel był 2 lata temu mocno zużyty.Miejscowość nieciekawa.Bezpośrednio nad hotelem lądują samoloty-jeżeli ktoś tego nie lubi powinien sie trzymać z daleka.
1

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.