Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Wasze rankingi

Kreta, Agia Pelagia: Bella Vista

Średnia ocen: (4.25)

• jotka62007-01-08Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji W Bella Vista spędziłam 2 tyg. w sierpniu 2006 i moim zdaniem zasługuje na 5.Małe niedociągniecia rekompensowała wspaniała atmosfera,zieleń,przyjemny i czysty basen a przede wszystkim osoba menadzera Nikosa.Mam podobne uwagi jak poprzedniczka-nie wykupujcie obiadokolacji z góry w Triadzie,bo po pierwsze trzeba na nie iść do tawerny położonej ok. 500m poza hotelem a po drugie jest tam fatalnie brudno i niejadalnie.Można za te pieniądze uczestniczyć w barbacue organizowanych przez Nikosa,dobrze zjeść nieżle sie przy tym bawiąc.
  • silgna2006-09-14Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji A ja nie polecam. Jedzenie niezwykle monotonne, przez dwa tygodnie jedyne co sie zmieniało w śniadaniach to kształt wędlin:) W pokojach bałagan. Liczby rozgniecionych komarów na ścianach nie sposób policzyć. Przez 2 tyg. pokoj był 2 razy odwiedzony przez pania sprzątajacą, w tym raz pod naszą obecność w pokoju. Sprzątanie polega na zamieceniu podłogi i wyniesieniu śmieci. Zmiana ręczników i pościeli raz na 2 tyg. Nikos starał sie być miły ale niezbyt mu to wychodziło. Ogólnie obsługa miała lekko olewajace podejście do klienta. Zwłaszcza ta Polka, ktora była tam zatrudniona do pomocy. Imprezy nad basenem z grillem odbywaja sie co 2 dni. Niestety nie należą do najtańszych. Za to przeciagaja sie do bardzo późna wiec o spaniu mozna zapomnieć. Wyspać sie tam raczej nie można bo najpierw koguty, potem cykady a na koniec sąsiad uskuteczniał jakieś wystrzały z częstotliwościa co 15 min. No i straszne komary! Basen także nie należy do najczyściej utrzymanych, często mozna tam znaleźć liście lub martwe cykady. No i do plaży jest daleko.
  • smu12006-09-04Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Wróciłam z Belli w zeszłym tygodniu i jestem mile zaskoczona. Co do śniadań to faktycznie - małe zróżnicowanie - w zasadzie żadnego ale za to można było jeść do oporu:)! Posiłków nie wykupowałam ale dochodziły mnie słuchy, że obiadokolacje serwowane przez Aleksandrosa nie grzeszyły smakiem! Co do basenu to naprawdę nie ma na co narzekać - bardzo głęboki, oddzielna część dla dzieciaków. Obsługa sympatyczna, widok na morze raczej umowny - ale nie to jest najważniesze, przecież. przy braku klimatyzacji (bo płatna - 6 euro za dobę) ratowałyśmy się otwartymi oknami - a to z kolei narażało nas na codzienne wczesnoporanne koncerty stada kogutów:)! Ale i do tego można się było przyzwyczaić! Ogólnie - nie mam na co narzekać! Szczerze polecam!
  • majka43212006-08-23Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Daję 5 poniewaz jak na 3 * hotel to był super jeden punkt odejmuje za panujacy w pokojach balaga reczniki czesto wymieniane ale za nim ktos zajzy zeby chociaz lazienke posprzatac to sie naczekacie, my np zastalismy stol w kuchni ulepiony caly odbite szklanki itd caly sie kleil, ale poza tym atmosfera swietna, sympatyczne menazdzer Nikos rozkreca kazda impreze:)jesli jedziecie z triady to macie wykuione aartmanety zawsze nawet jesli chcecie pokoj normalny wiec jest spoko bo aprtament wyglada jak male mieszkanko, sliczna zielen aha i nie wykupujcie obiadokolacji bo restauracja w ktorej podaja je nienalezy do najciekawszych pod wzgledem ( rozmaitosci, duzych porcji, i ogolnie spagethi wyglada bardziej jak zupa pomidorowa i trzeba makaron odcedzac) wiec lepeij o wyzywienie zadbac samemu na miejscu jest duzo fajnych tavern. sniadania sa w hotelu ale sie nie zmieniaja stol szwedzki z malutkim wyborem zeczy raczej tradycyjne dla polakow ser, sznka, dzem i owoce z puszki non stop ale ja akurat to lubie wiec nie nazekam. w hotelu sliczna roslinnosc . ja jestem zadowolona. polecam ludziom niewymagajacym. aha basen malutki mozna doznac szoku jesli ktps wyobrazi sobie niewiadomo co
1

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.