Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Wasze rankingi

Halkidiki: Poseidon View

Średnia ocen: (3.77)

Recenzuj
Sortuj:
od najnowszego
od najstarszego
najwyższe oceny
najniższe oceny
  • od najnowszego
  • od najstarszego
  • najwyższe oceny
  • najniższe oceny
  • senra2007-02-17Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel faktycznie ładny, ale pomysł z pokojami pod ziemią - fatalny (a taki właśnie dostałam, choć przed wyjazdem w Triadzie zaznaczałam, że chcę na piętrze). Basen.... nie powiedziałabym, że ładny - popękane i leżące luzem kafelki odstraszały od przebywania w jego pobliżu. Obsługa fatalna. Jedzenie okropne. Moim zdaniem jedyne co ratuje to miejsce to rzeczywiście piękne widoki. Odradzam.
  • mariola.trz2006-12-14Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Widoki rzeczywiście piękne dla tych,którzy mieli szczęście otrzymać pokój na parterze lub piętrze.Gorzej z tymi,którzy dostali pokój w piwnicy-widać tylko trawę i stare drzewko oliwne.Obsługa fatalna,jedzenie skromne i mało(a ja jestem niejadkiem).Bardzo uciążliwe osy na stołówce.Zejście na plażę bardzo strome.50 metrów do morza,ale w linii prostej.Basen rzeczywiście ładny.
  • velika2006-07-14Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel naprawdę niezły, w miarę zadbany no i te widoki:] Jak dla mnie jedzenie super- praktycznie wszystko mi smakowało ale ja jestem fanką wszelkich nowości i kuchni innnych niż polska. Zupy też pyszne, jedyne zastrzeżenie mam do śniadań- bardzo monotonne i mały wybór. W każdym razie jestem bardzo zadowolona
  • niebiesko2006-07-10Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Miły hotelik, fajny basen, kawałek do miasteczka, przystojny właściciel ;-) Jedzenie mało urozmaicone, blisko plaża, nieziemskie widoki, pokoje w miarę spoko - radio, lodówka ( duży plus), obsługa Ok.
  • macia182006-05-17Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Śniadania kontynentalne - bułki i dżemik bez ograniczeń, wędlina ser - 1 plasterek obiadokolacje - słabe zupy - drugie danie ok. porcje wystarczające. Na posiłki lepiej przychodzić punktualnie, zdarzały się przypadki że nie wystarczyło dla wszystkich wpaniałe widoki, obsługa generalnie w porządku. Codziennie sprzątają pokoje
  • zbychus12006-04-27Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji jedzenie - fatalne widoki - przepiękne obsługa - fatalna plaża - ładna, dzika pokoje - rzadko i kiepsko sprzątane okolica - ładna reasumujac - ładny hotel, pięknie położony z fatalną obsługą :o
  • monisia642006-04-17Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji bardzo ładny, zadbany hotel za tą cenę, minus- malo urozmaicone jedzenie, strome zejście do plaży
1

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.