Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Wasze rankingi

Kos, Lambi: Athina

Średnia ocen: (3.8)

• patrzminausta2006-08-21Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Tani hotel, tani standard. Pokoje niewielkie, malenkie balkony i jeszcze mniejsze lazienki. W pokojach nie ma ani TV ani AC. Na szczescie generalnie czysto i mily personel. Daleko do wszystkiego. Mozna wynajac rower lub samochod co znacznie urozmaica pobyt. Generalnie za cene jaka sie placi trudno oczekiwac czegos o wiele lepszego.
  • fapuse2006-08-15Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hm, właściwie pozostaje mi się tylko podpisać pod tym co już zostało napisane. Czysto, miła obsługa, blisko do Kos, kiepskie żarcie, najbliższa plaża beznadziejna. Mimo wad - 5 gwiazdek za stosunek jakości do ceny. Mogę tylko dorzucić fotki hotelu i z hotelu : www.wagabund.yoyo.pl/img/athena1.jpg < hotel www.wagabund.yoyo.pl/img/widok5.jpg < drugi budynek a do plaży taka odległość : www.wagabund.yoyo.pl/img/widok2.jpg www.wagabund.yoyo.pl/img/widok3.jpg
  • magda.banasik1232006-07-13Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel sympatyczny, pokoje czyste, bardzo przyjemny basen. Niewatpliwa zaleta to odleglosc do stolicy wyspy - jedynej atrakcji turystycznej. Jedzenie rzeczywiscie koszmarne, monotonne i niesmaczne ale kto w Grecji poprzestaje na hotelowym menu? Goscinnosc w pobliskich tawernach rekompensuje i ten mankament. Jednym slowem hotel wart swojej niewygorowanej ceny, polecam szczegolnie przed sezonem.
  • ata412006-04-12Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Przychylam sie do poprzedniej wypowiedzi dotyczącej hotelu Athina Beach na KOS. Atutem hotelu jest: 1) położenie - blisko stolicy ok. 3-4km - można zafundowac sobie spokojny spacerek. Stolica godna uwagi zarówno jeśli chodzi o zabytki, port (tanie wycieczki np. Bodrum w Turcji jaki i zabytki. 2) przemiła obsługa, rodzinna atmosfera, 3) przystępna cena Wadą hotelu jest: 1) plaża!!! - nie wiem skąd wzieła się nazwa hotelu "Athina Beach" - to pradoks bo chociaż plaża jest ok. 300-400m od hotelu to naprawdę jest koszmarna - osobiście nie widziałam nikogo kto by z niej korzystał 2) jedzenie - pozostawiam wiele do życzenia - szczególnie obiadokolacje - mimo iż śniadania były monotonne... Hotel polecam osobą małowymagającym, które za nieduże pieniążki spędzą ciekawy urlop na uroczej wyspie KOS.
  • gale2006-03-26Skasujcie ten post - zgłoszenie do moderacji Hotel klasy hm... ekonomicznej. Raczej czysto, raczej porządnie, raczej cicho, raczej solidne meble. Położony w odległości trzystu metrów od dość wąskiej piaszczystej plaży, około dwóch-trzech kilometrów od miasta Kos, dojechać można autobusem miejskim, przystanek pod hotelem. W okolicy i w hotelu można zaopatrzyć się w podstawowe artykuły. Obsługa przemiła, bez problemu komunikuje się po angielsku i niemiecku. Zdecydowanie obsługa jest silną stroną hotelu, bardzo pomocna, przychylna, profesjonalna. Jedzenie natomiast od lat oceniane jest jako koszmarne, co niestety potwierdziły moje doświadczenia. Hotel jest niedrogi i nie należy oczekiwać po nim cudów.
1

Zaloguj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.