Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   P³ock   Pogaduchy p³ockich Mam

Tatusiowie równie¿ mile widziani :-)

Witaj! Je¶li trafi³a¶ na to forum to zapewne mieszkasz w P³ocku lub jeste¶ w jaki¶ inny sposób z tym miastem zwi±zana. Pewnie jeste¶ przede wszystkim Mam± lub za chwilê bêdziesz, a mo¿e dopiero zamierzasz ni± byæ. Oczywi¶cie jeste¶ z tego powodu najszczê¶liwsza na ¶wiecie, ale nie jest Ci te¿ obca ciemna strona macierzyñstwa, znasz chwile, w których s³odkie dzieci±tko potrafi przeobraziæ siê w prawdziwego demona. To forum jest miejscem, w którym masz okazjê daæ upust swoim emocjom, opowiedzieæ o rozpieraj±cej Ciê euforii, ale te¿ wyrzuciæ z siebie to, co drêczy i do³uje.
Mam nadziejê, ¿e bêdzie to tak¿e ¶wietne miejsce wymiany informacji, spostrze¿eñ i opinii dotycz±cych naszego miasta i wszelkich w nim miejsc, które mog± nas interesowaæ.
Zapraszam do klawiatury :-)

Oto my
Oficjalne Forum P³ock

Og³oszenia p³ockie znajdziecie tu

emamy zapraszamy do kategorii forów eDziecko

Forum opiekuje siê mika_p.

Rozpocznij nowy w±tek

• w tre¶ci
  • w temacie
  • autor
  • nazwy
  • liczby wypowiedzi
  • daty za³o¿enia
  • daty ost. listu

Poka¿ 300 w±tków na stronie »

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.