Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   WRÓŻKA CARMILLA

założyciel: carmilla_vamp

WRÓŻKA CARMILLA

(63)

Witaj.

Od wielu lat wróżę z powodzeniem z Tarota, tworzę talizmany runiczne, kontaktuję się ze zmarłymi, oczyszczam domy z negatywnych energii, wykonuję ryty na powodzenie, szczęście, miłość i zdrowie, uwalniam od uroków i klątw, a także jeśli zajdzie taka potrzeba- rzucam je, chociaż w większości staram się znaleźć dla moich klientów lepsze wyjście z sytuacji.

Jeśli potrzebujesz profesjonalnej pomocy z miłym kontaktem- napisz do mnie. Nie musisz się niczego obawiać, ponieważ Twoje słowa są u mnie bezpieczne i nigdy nie zostaną wykorzystane przeciwko Tobie- daję Ci na to gwarancję.

Moje wróżby i ryty spełniają się w ok 95 %. W razie niepowodzenia rytu- drugi raz ryt jest powtarzany GRATIS.

Proszę tylko o poważne oferty, ponieważ moja oferta jest poważna i skierowana do osób najbardziej tego potrzebujących.

Wpłata po wróżbie :)
W wyjątkowych sytuacjach doradzam także bez opłat.

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16386631

Rozpocznij nowy wątek

• w treści
  • w temacie
  • autor
  • nazwy
  • liczby wypowiedzi
  • daty założenia
  • daty ost. listu

Pokaż 300 wątków na stronie »

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.