matisband napisał: > Po pierwsze nie Matisband tylko Matis, po drugie każdy może napisać na forum, ż > e jakaś tam pani w jakimś lokalu mówiła że oni są "be" a inni są "cacy" o ile k > toś rzeczywiście tak o nas mówił. "izabelka08" skoro miałaś o nas takie dobre z > danie, bo ponoć jesteśmy tacy fajni to dlaczego wierzysz jakiejś paniusi z jaki > egoś lokalu ( nie podobała jej się nasza muzyka, prowadzenie, a może po prostu > my ), a no dlatego że nie było takiej rozmowy, ponieważ wcale nie szukasz zespo > łu, tylko jesteś chorą konkurencją która próbuje nas oczernić. Dziwnym trafem z > darza się to tylko na tym forum, jeśli to nie jest prawda co napisałem, po pros > tu przedstaw się i napisz nazwę lokalu który ma takie zdanie o nas. A może proś > ciej byłoby spytać kogoś u kogo graliśmy, a nie pisać takie brednie. Jeśli chod > zi o alkohol to nikt nikomu nie każe stawiać wódki zespołowi, bo nie ma takiego > obowiązku, ale jeśli postawi to co mamy się na nią patrzeć :) Ja jako właścici > el zespołu MATIS nigdy nie pozwoliłem i nie pozwolę na to żeby któryś z członkó > w zespołu się upił, a butelka wódki podczas całego wesela na cztery osoby? sama > sobie odpowiedz na to pytanie. Może jeszcze wymienisz nazwę zespołu który nie > pije na weselach, chętnie ją usłyszę :) > A więc nagonka na zespół Matis trwa. Pozdrawiam i dalej robimy swoje: Czesław B > ienias zespół MATIS. www.matisband.republika.pl