• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

babcia47  napisała: 

> taką zupkę, która włożyło sie gorąca do słoika i "złapało" wieczko 
> mozna co najwyżej przechować ze dwa dni w lodówce, w nastepnym dniu 
> zabrać "w gości", dzięki temu, ze zakretka "chwyciła" przynajmniej 
> nie wyleje sie po drodze..ale rówie dobrze mozna do tego uzyc 
> szczelnego pojemnika plastykowego..prawdziwe "wekowanie" takie, 
> które zapewnia, ze produkt się nie zepsuje, wymaga pasteryzowania   
> słoika z zupą przez dwa dni po dwie godziny..w takiej zupie 
> faktycznie żadnych witamin już się nie znajdzie..duzo 
> praktyczniejsze i zdrowsze jest mrozenie, bo nie wymaga tyle pracy 
> oraz pozwala zachować wszystkie wartosci odżywcze zamrozonego dania

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się