Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    • (gość portalu) Zaloguj się
    • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

    • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

    • Podglad

    Odpowiadasz na:

    panowca  napisał: 
    
    > wiesz ze nie robię tego bezinteresownie - mam nadzieję znaleźć w Tobie 
    > sprzymierzeńca w zafoliowywaniu i zniekształcaniu butelek na sobotnim spotkaniu
    >  
    > dziewiątki degustacyjne (wiesz butelka burgundka czy bordówka może dużo 
    > powiedzieć)
    > PS. Panie Marku Bieńczyku! 150% normy wykonane zamiast szóstki degustacyjnej 
    > mamy dziwiątkę (zaraz mnie tu będa poprawiać z procentami ale 150 wygląda 
    > lepiej niż 134 lub 162 zresza w pewnych wymierających subkulturach 
    > młodzieżowych trzydziestolatków mówi się fajne jak 150 nie wiem skąd się to 
    > wzięło)
    

    Nie pamiętasz hasła lub ?

     

    Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się