• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

tgserwis  napisał: 

> Oczywiście że chleb na zakwasie. Tym samym od ponad 4 lat :) Tzn u nas od 4, a 
> przedtem ponad 2 lata u kolegi który się ze mną podzielił. Używany i rozmnażany
>  ma się bardzo dobrze.
> Podpiwek to zupełnie co innego niż piwo. Ale jeśli nie jesteś zwolennikiem, to 
> nie namawiam. Robota na siłę nie ma sensu. 
> Nie wiem, może i kiedyś coś o piwie domowym na forum pisałem. Teraz sam nie war
> zę, nie mam czasu ani chęci. Raczej pomagam wiedzą i doświadczeniem nowym adept
> om, czasami wspólnie robimy pierwszą warkę.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się