Gość portalu: misiek napisał(a): > Doktor Borzęcki jest po prostu maksymalnie bezpośredni:) Tak jak > ktos wcześniej napisał dr Borzęcki oprócz tego że jest świetnym i > bardzo lubianym przez pacjentów dermatologiem to ma również świetną > intuicję i rozległą wiedzę ogólną. To w jaki sposób postrzegają go > pacjenci potwierdza fakt, że na wizytę u niego w Med-Laserze na NFZ > trzeba obecnie czekać ponad 2 miesiące!!! Nikogo to jednak nie zraża > bo do świetnego lekarza zawsze trzeba trochę poczekać. Co do sposobu > bycia, to wydaje mi się że ta bezpośredniość w całkiem trywialny dla > osoby nie będącej chorą na łuszczycę pomaga ludziom zmagającym się z > tą chorobą. Niestety brak jest u ogółu świadomości jaka to choroba i > że nie jest w żaden sposób chorobą którą można się od drugiej osoby > zarazić, więc chorzy na łuszczyce często spotykają się ze społeczna > nietolerancją i brakiem zrozumienia. Dr Borzęcki bezwzględnie łamie > te bariery własnie swoim sposobem bycia! I jeszcze jedno - Med-Laser > na 1-go Maja 51 to świetni lekarze dermatolodzy i świetna załoga > pielegniarska. Wogóle ktoś kto trafi do nich na oddział przekona się > o tym bezwzględnie. Ja niedawno wyszedłem właśnie po pobycie na tym > oddziale i wiem jedno - jakby wszędzie były takie warunki jakie > stworzył dr Borzęcki w Med-Laserze to nikt nie miałby prawa narzekac > na polska służbę zdrowia!!! Wiem, że to szokujące ale to najczystsza > prawda.