• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

inga134  napisała: 

> Polecam naleśniki ze szpinakiem. Farsz: czosnek podsmażony na maśle, wrzucamy s
> zpinak, doprawiamy do smaku - solą, pieprzem, następnie dwie łyżki śmietany. Zd
> ejmuję z ognia i dodaję wcześniej pokrojonego w kostkę i usmażonego fileta drob
> iowego. Taki farsz kładę na naleśnika. Podaję z sosem tzatziki. 
> Inne nadzienie, które bardziej się nadaje do makaronu typu muszle: czosnek pods
> mażony na maśle, wrzucamy szpinak, doprawiamy do smaku - solą, pieprzem, zdejmu
> jemy z ognia i dodajemy rozdrobniony ser feta. Nadziewamy muszle, wierzch możem
> y posypać serem żółtym i zapiec w piekarniku lub mikrofali, by ser się tylko ro
> zpuścił.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się