• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Krzysztof W-wa  napisał(a): 

> T R A G I F A R S A   dla otyłych,  i   NIELOGICZNIE   MYŚLĄCYCH !!
>   tvn1 .
> [b]MOTTO: MICHEL  MONTIGNAC, jest; POLITOLOGIEM, nie LEKARZEM, ależ TAK !! 
> [/b]
> Podawanie tzw. Indeksu Glikemicznego w stosunku do ok. 30% produktów to
> zwyczajne tzw. błędy merytoryczne, nieprawdy biologiczne, lub raczej prostackie
> i bezczelne oszustwo wobec łaknących prawdziwej wiedzy otyłych Polaków. 
> Ten oszukańczy proceder jest KPINĄ z inteligencji współczesnego człowieka !! 
> Propagatorzy tzw. IG najzwyczajniej przyczyniają się do wzrostu zachorowań na
> CUKRZYCĘ TYPU 2, również szerzenia się PLAGI OTYŁOŚCI, a nie wykonywali
> najprostszych nawet badań medycznych (elementarne analizy laboratoryjne) i
> rozpowszechniają pseudo reguły, które nijak nie odnoszą się do rzeczywistości
> wykreowanej na naszej planecie przez miliony lat; procesem o nazwie życie
> organizmów żywych. Dopiero zaznajomienie się z tabelami produktów
> sklasyfikowanych w oparciu o wartości liczbowe jako tzw. 
> __Indeks Żywieniowy tj. IŻ produktu, stanowi spójne kompendium wiedzy dającej
> finale rozwiązania 
> w zakresie zwalczania obu chorób.
> 
> Tzw. Indeks glikemiczny, którym to Polacy są okłamywani, przez ten IG tyją i
> zaczynają mieć cukrzycę;
> cała prawda o tym fałszywym i błędnym przekazie została zdemaskowana w książce,
>  
> pt. _______: PORADNIK  ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. 
> Rozdział nr R46: 5 stron merytorycznego tekstu, oraz dużo przykładów.
> 
> P. S. Naukowcy z IRL KRAKÓW, powinni przy każdej książce w całym Internecie
> (opinie, recenzje), w każdej księgarni w której są książki o IG wpisać komentar
> z
> pokazujący prawdy biologiczne, które zbadali, ale również powinni opisać przy
> każdej książce z IG, dlaczego Polacy tyją i zaczynają mieć cukrzycę, a powodem
> jest dostosowanie jadłospisu do tabel z tzw. Indeksem Glikemicznym, pełnych
> błędów merytorycznych 
> i NIEPRAWD biologicznych.
> Wg tego IG to po czekoladzie 70% się ”chudnie”, a tłuszcz z żółtego
>  sera i
> szynki wieprzowej organizm człowieka ”wydala” wg tej bzdurnej i nie
> prawdziwej
> teorii. Ludzie którzy opracowali tabele IG nie mieli 
> w ręku glukometru i nie czytali książek biologicznych ze szkoły podstawowej
> (biologia z 4 klasy). 
> [b]Przekaz  JAKO OSZUKAŃCZY PROCEDER, o tzw. indeksie glikemicznym nadaje się,
> aby zgłosić sprawę do PROKURATURY i to natychmiast, a nie żeby Polacy tracili
> zdrowie.
> [/b]Każdy zatem, tak jak nasza wspaniała artystka Pani Urszula DUDZIAK mówiła,
> powinien się zaznajomić 
> z tabelami tzw. INDEKSU  ŻYWIENIOWEGO, tj. IŻ produktu; oraz upiec sobie CHLEB
> typu KR-IRL, 
> o którym Ona mówiła: OBYWATEL ŚWIATA, co oczywiste przecież.
> 
> Patrz strona:
> Link do książki, pokazującej prawdy biologiczne pt. 
> __: PORADNIK  ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. 
> __Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL
> __ADRES_______:  www.magdalirl.com.pl/

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się