svarte_sjel napisał: > jb.wroc napisał: > > A może tak, żeby choć trochę przyśpieszyć nasze pośpiechy: > > Nie chce mi się teraz wszystkiego analizować, ale na szybko: > > > nie lepiej byłoby go puścić przez Pl.Dominikański, tak jak D) - U.Wojewód > zki NŻ > > (z powrotem likwidacja tego przystanku, 200m dalej jest na Pl.Społecznym) > - > > Oczywiście, A i N w kierunku dworca powinny na Społecznym stawać tylko raz, na > przystanku Poczta Główna. > > > .C. PL.GRUNWALDZKI - Sienkiewicza/Piastowska - Pl.Bema - Dubois - ZDiK - > > Dubois??? Chyba chodziło ci o przystanek Drobnera? > > > Popowicka/Rysia - (dalej zamiast E) Legnicka/Kwiska - Na Ostatnim Groszu > - > > Horbaczewskiego/Orlińskiego - Hynka - BAJANA. > > Pomysł zamieniania C z E nieodmiennie mi się nie podoba. > > > .D. WAŁBRZYSKA - Oś.Przyjaźni - KRZYKI pętla - Hallera - Rondo - Arkady - > > > To nie jest takie proste, po zabierasz w ten sposób Krzyckiej połączenia z pętl > ą > tramwajową, a to dość cenna rzecz. Niby można się obyć bo przesiąść się można i > później, ale... sam wiesz jak "fajnie" się przesiada na Hallera. > > > .K. KAMIEŃSKIEGO - Jutrosińska - Bałtycka/Kamieńskiego (pomijałby przysta > nek > > Żmigrodzka/Broniewskiego) - Obornicka/Bałtycka - Różanka - Łużycka - > > Genialne. Wykosiłeś przystanek węzłowy :^) > > > Pl.Staszica - Pomorska - Świdnicka - G.Dominikańska - Dw.PKP/Bogusławskie > go - > > Z wycinaniem Rynku to ja też bym uważał. > > Aha -- od kiedy niby po Bogusławskiego autobusy jeżdżą? > > > Dw.PKS - Śliczna - Orzechowa - Bardzka - ŚWIERADOWSKA. > > A Krynicką to gdzie zjadło?