• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: agi  napisał(a): 

> To masło to jest chyba kwestia przyzwyczajenia i może wspomnień... Ja jako dzie
> cko (wcale tak dawno to nie było) jadałam masło robione przez moją babcię w dre
> wnianej maśniczce z niepasteryzowanej śmietany i dla mnie to jest ten smak i za
> pach nie do odnalezienia w ofercie sklepów (a mieszkam właśnie we Francji i wyp
> róbowałam chyba większość dostępnych na rynku popularnych marek masła; teraz za
> sadzam się na mało dostępne „beurre cru” bo to powinno być to, czeg
> o szukam).  Niech Ci będzie, że takie masło jedzie serem – dla mnie to je
> st właśnie wymarzony i ulubiony maślany zapach i smak, masło idealne do domoweg
> o chleba :D

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się