• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

krysia2000  napisała: 

> A kupić no ze trzy literki lait cru, wlać ino do gara z przykrywką i zaszczepić
> kremem fresz. Spać pod pierzyną z garem przez 2 noce - małż zrozumie, jak potem
> skosztuje - i jak się mleko zsiędzie tak, że łyżka pionowo staje i opaść zamiar
> u
> ni mo, to gar myk na słabiutki ogieniaszek, i podgrzewać co by się serwatka
> oddzieliła, a syr nie ściąn. Przez starą chustę na głowę odcisnąć i do pierogów
> ruskich jak znaloz. Hej!

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się