• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Wiesław  napisał(a): 

> Zrobiłbym Ci sałatę z zapiekanym kozim serem, winagrete na miodzie, i drobinkam
> i słodkich jabłek a zapewniam, że zmieniłbyś zdanie (żaden z moich znajomych si
> ę nie oparł). Przepis pochodzi od mojego byłego szefa kuchni z Antwerpii w Belg
> ii. Tak samo krewetki (owoce morza) na sosie z masła czosnkowego - masakra. Moj
> a żona, dzieci i wszyscy znajomi wymiękają. Szparagów nie lubię, ale raz spróbo
> wałem porcję na "jakimś" sosie (także w Belgii) i zaburzyło to moje pojęcie - "
> nie lubię".
> Podejrzewam, że tak jest z prawie wszystkim. Zależy, kto i jak przyrządzi.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się