• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

eaudevie  napisała: 

> 
> ryż z cynamonem - na słono
> Jadłam kiedys ryż gotowany razem z cynamonem w kawałku, bardzo mi smakował (a 
> ryżu nie lubię) i ostatnio znalazłam w markecie kawał cynamonu, więc 
> postanowiłam coś takiego ugotować.
> Nie wiem co jeszcze się dodaje i czy przypadkiem nie podsmaza się wszystkiego 
> na początek na oleju, mam na myśli ryż na słono. 
> To może pochodzić z kuchni żydowskiej lub północnoafrykańskiej (lub 1 i 2 :) 
> 
> jakiś inny przepis na ryż (np. z warzywami lub czymś co żyje w morzu, mięso 
> odpada)
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się