• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: analityczka  napisał(a): 

> takie  spsienie(z  całym szacunkiem dla psów) producentów 
> przetworów  rybnych obserwujemy od  lat. Kiedys jak jeden  na końcu 
> Polski zrobił   konserwę  to musiała ona odpowiadać normie i była 
> taka sama smakowo i  wagowo jak  zrobiona  przez innego, na drugim 
> końcu. Musiało być tyle samo  ryby,tyle samo sosu i tyle samo 
> przypraw.Te  sprawy  regulowały Normy Polskie i  całe  sztaby 
> komórek jakościowych.Teraz każdy  sobie rzepkę  skrobie ,nikogo to 
> nie obchodzi jak  wygląda  przetwór  rybny. Klient  go 
> kupi,najczęściej  raz,ale co to producenta obchodzi,i tak towar jest 
> wykupiony przez  sprzedawcę.
> Co  do tej  marynaty  olejowej  to mam  propozycję- proszę  zlać 
> cały olej,a    opakowanie,czyli filety i  cebulę  proszę  zalać  
> mieszaniną  śmietany(dobrej) i  majonezu.Tak w proporcji  20 % 
> majonezu 80 %  śmietany. Dokładnie widelcem  rozprowadzić ,  by  
> zalewa  dotarła we  wszystkie  zakamarki. I do lodówki.  Będzie  
> jak  znalazł na postny  wigilijny obiad  do ziemniaków. Cebula  w 
> takiej  zalewie jest pyszna i trochę   złość  na  producenta 
> odchodzi.Wesołych  Swiąt

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się