• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

poszukiwaczsmaku  napisał: 

> Czekolady Wawel bardzo ciężko rozpuszczają się nawet w ustach, to chyba
> najbardziej oporne czekolady na rynku, poza tym wcale nie takie smaczne. Wedel,
> w zależności od rodzaju, ma czekolady dość dobre albo paskudne (ostatnia seria
> Maestrii 300 g tragniczna, margarynowa, niedobra), jednak ich gorzka bardzo
> ładnie się topi i zestala, poza tym ma przyjemny aksamitny smak. Dobrym sposobe
> m
> jest pokruszenie jej na kostki, wrzucenie do miseczki i wstawienie na kilka
> minut do piekarnika.
> 
> Goplana ma bardzo dobre czekolady. Niezłe są też propozycje zreaktywowanej
> gdańskiej firmy Bałtyk.
> 
> Te dwie ostatnie polecam szczególnie, bo wg mnie są najlepsze.
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się