• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

kristine1  napisała: 

> Witam !!! ja to robie tak :W zaleznosci ile masz rybki, czyli wedle uznania.
> Obieram cebule,kroje w polplasterki.Nastepnie marchewke (pol na pol z cebula )
> zcieram na tarce na grubych oczkach.Do tego pietruszka, i seler .(Tez starta na
>  
> tarce )Wszystko wrzucam do garnka, zalewam delikatnie olejem,(nie za duzo )
> dorzucam kilka ziarenek ziela angielskiego, liscia laurowego i tak na malym 
> ogniu to ma sie dusic az bedzie miekkie.Potem dodaje przecier pomidorowy,jak 
> jest za kwasne to troche cukru.Oczywiscie sol i pieprz do smaku.Jak juz jest 
> miekkie i doprawione,ukladam rybke na pulmisku i pokrywam jedna warstwa tych 
> warzyw z garnka. pozniej kolejna warstwa rybki i znowu warzywka.robiac w ten 
> sposob zapewnia sie ze ta rybka wspaniale przejdzie tymi smakowitymi warzywkami
>  
> i nie bedzie taka sucha.
> zycze smacznego.....

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się