• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: doświadczona  napisał(a): 

> Dświadczona przynajmniej w niniejszej kwestii,stwierdzam, że podstawowa różnica
>  
> w smaku ryby wynika z tego czy sie ją gotuje , czy smaży. Jeśli się ją lekko 
> poddusi, a wymaga to bardzi krótkiego czasu całość jest potem niezwykle 
> delikatna w smaku i dobra nawet, jeśli nie dać ostrych przypraw, w razie diety 
> lekkostrawnej. Osobiście gotuję najpierw warzywa (najszybciej jak się podleje 
> wodą i wstawi do mikrofali), a potem trę na tarce z dużymi okami.
> Wszyscy wokół mnie smażą i są zawsze zaskoczeni, że moja (gotowana) jest taka 
> pyszna.
> Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się