• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: kuchta  napisał(a): 

> Robie b.podobnie jak Kristine, ale najpierw na oleju duszę sama cebulę/żeby 
> zmiękła/, a resztę warzyw krótko, no i dodaję słodkiej papryki w proszku.Tylko 
> podaje inaczej. Kiedys ryba nie chciała mi się ładnie usmażyć, filety się 
> rozlatywały. żeby uratowac danie, podziabałam je konsekwentnie na małe kawałki,
>  
> zalałam sosem i wymieszałam. Teraz wszyscy żądają ode mnie ryby w takiej 
> własnie postaci - coś w rodzaju sałatki.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się