• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Ciężkość, kakaowość i slodycz to trzy definicyjne elementy brownie, niestety - 
> o czym zresztą Kręglicka pisze w leadzie. Czego się spodziewałaś po cieście bez
>  proszku do pieczenia, i z tymi proporcjami cukru do reszty składników, nei roz
> umiem.
> 
> 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.