• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

zyrafa46  napisała: 

> Ten pomysł spodobał mi się z dwu powodów:
> 1 - miałabym TERAZ mniej pracy. Prawie wcale. Tyle, że przed mrożeniem trzeba b
> lanszować, czy tak? Robisz to? Bo jakoś nie napisałeś. To może jakaś ściema jes
> t?
> 2 - papryki będą jakby świeższe, może nie rozmiękczone pasteryzowaniem. Do wsze
> lkich potraw wrzucam je tylko na 2 - 3 minuty.
> 
> A gniazda nasienne wywalasz? Te białe nasionka są pyszne. Czy tylko nam smakują
> ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się