• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

mhr-cs  napisała: 

> nisar
> 
> to jeden z moich ulubionych,
> wydrazam kostki(ostroznie)
> potem nadziewam czym chce,
> sol,pieprz,ziola,serek itd.
> otwarte miejsca zamykam
> zakalaczka?
> podsmazam na okraglo
> i ukladam na warzywach
> (seler,por,marchewka)
> przedtem podsmazonych
> w tym naczyniu
> gdzie podsmazalam miesko,
> potem polewam bialym(czerwonym)
> winem wytrawnym(beda dwie rozne potrawy,
> lekko dusze,
> cos do smaku i gotowe
> mam nadzieje ze zrozumialas 
> o czym staralam sie napisac,
> 
>   
> 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.