• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Imho polewa z gorzkiej bylaby o wiele lepsza w sensie smaku. Biala to sam tlusz
> cz, mleko w proszku i cukier plus sztuczne aromaty - naprawde imo szkoda pierni
> ka. Mozna jej ew. uzyc do ozdoby - np zrobic z niej gwiazdki ([url=http://www.b
> hg.com/holidays/festive-garnishes/]szpryca na papierze do pieczenia[/url]) i po
>  zastygnieciu delikatnie odkleic i poprzyczepiac je do oblanego ciemna czekolad
> a piernika.
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się