• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: yśty  napisał(a): 

> Prawdziwy rosół nie ma prawa być nijaki jesli jest nastawiony prawidłowo z praw
> idłowego mięsa.Jesli dajesz pół na pół  wołowinę  rosołową i wiejską kurę lub k
> oguta to wystarczy do tego włoszczyzna rosołowa,kiel i spalona  cebula,  by ros
> ół po kilku godzinach pyrkotania nabrał  tzw  tęgości,czyli stał się  esencjona
> lnym,klarownym wyciągiem z mięsa i  włoszczyzny.
> Nawet nie potrzeba dodawać  ziela,listka czy pieprzu. Ja pieprzę w  talerzu i d
> o talerza dodaję  drobno posiekane ziele lubczyku i koper. 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się