• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

bene_gesserit  napisała: 

> Nie jest to prawda.
> 
> Mi nie opada, odkąd nauczylam sie wyjmowac sernik z pieca, kiedy sam srodek nie
>  jest jeszcze do konca sciety (lekko sie trzęsie przy potrząsnieciu blachą). Te
> n srodek i tam sam dojdzie po wyjeciu z pieca pod wplywem ciepla z ciasta, ale 
> nie pęknie.
> 
> A jesli pęknie - mozna zawsze uzyc do zamaskowania pekniecia smietany, jak w NY
>  cheesecake albo czekolady i sie nie przejmować :)

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się