• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Sylwia  napisał(a): 

> Ostatnio od polskiej królowej od fasoli Janiny Molekularnej z Tropie dowiedział
> am się,że fasoli w ogóle nie trzeba moczyć przed gotowaniem,bo gdy się ją moczy
> ć to wychodzi gorzka i jemy truciznę,po której są same "wiatry".fasolę piękny j
> aś wrzucamy do garnka,zagotowujemy i gotujemy 15-20 minut.odlewamy wodę i ponow
> nie zagotowujemy fasolę w nowej wodzie.gotujemy 15 minut.czynność można jeszcze
>  raz powtórzyć,gdy fasola za drugim gotowaniem nie zmiękła.wychodzi pyszns,słod
> ziutka i bez " wiatrów ":)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się