• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

dallia7  napisał(a): 

> Nie pamiętam dokładnie jakie gatunki sera i wędlin były użyte, ale pamiętam że 
> połączenie tych smaków z winkiem było wyśmienite.
> 
> 
> Składniki
>  •krakersy o różnych smakch
>  •bułka paryska
>  •różne gatunki serów pleśniowych oraz żółtych
>  •polędwica wędzona surowa
>  •różne gatunki wędlin
>  •kremowy serek z ziołami
>  •pomidory, korniszony, papryka świeża, papryka pepperoni ze słoiczka, ol
> iwki
>  •winogrona
>  Wykonanie:
>  •Na krakersy kładziemy po plasterku wybranego gatunku sera pleśniowego l
> ub zółtego i lubione dodatki.(np. paprykę pepperoni i oliwki)
>  •Koreczki zrobione są z sera żółtego, polędwicy oraz papryczki pepperoni
>  •Bułkę przenną kroimy na małe kromeczki, smarujemy kremowym serkiem z zi
> ołami lub układamy wędlinę i kładziemy pomidor, paprykę, ogórek
>  •Winogrono ułożyłam z serem zółtym i wędliną
>  

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się