• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: t  napisał(a): 

> Mus z łososia.
> Surowe dzwonko z łososia zalać wodą w odpowiedniej miseczce, dodać  ziele angie
> lskie, listek, pieprz oraz sól i ugotować  w mikrofalówce - przeciętnie 5 minut
>  na max. Obrać  dokładnie z ości. Zrobić własnoręcznie majonez na gęsto, bez do
> dawania śmietany czy też innego rozcieńczalnika - jakieś pół litra na średnie d
> zwonko. Bardzo, ale to bardzo ewentualnie można zastosować  majonez sklepowy tz
> w. dekoracyjny. Zmiksować  mikserem, blenderem, thermomixem lub malakserem rybę
>  i majonez na jednorodną, gładką masę. Ewentualnie dosolić. Zostawić  na noc w 
> lodówce, żeby się przegryzło. Podaje się w miseczce do maczania krakersami skle
> powymi, bezsmakowymi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się