• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

beata_  napisała: 

> lashqueen  napisała: 
> 
> > [...] Ale goły, jak do zupy, taki posklejany, zimny, to na drugi dzień
> >już tylko bym zalała ponownie gorącą zupą.
> 
> Po pierwsze - czemu wczorajszy, goły i sklejony makaron miałby  przeszkadzać, j
> ako zaczątek nowego dania???? 
> Po drugie - co za różnica czy zalejemy ten makaron gorącą zupą, czy krótko podg
> rzejemy (wyjęty wcześniej z lodówki) w nowym, świeżym sosie?
> 
> Tak przy okazji - żeby nieco ogrzać i rozkleić makaron, przelewam go wrzątkiem 
> na sitku. Niezły chyba sposób, żeby mimo gorącej zupy nie pozostał zimny, i żeb
> y nie trzeba było go długo podgrzewać w nowym sosie. Chyba nie traci wiele na s
> maku i wartościach? Czy może bardzo się mylę...?
> 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się