• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

ziemiomorze  napisała: 

> Papryke mozesz faszerowac czym Ci sie podoba - moje dosc ekstremalne pomysly to
>  
> papryka faszerowana brzoskiwinia (obie pieka sie genialnie - papryka robi sie 
> owocowa, a brzoskwinia wytrawnieje) z jakimis pieprzami i kolendra, pamietam 
> jeszcze jesienna kombinacje z miesem, rodzynkami, dynia, pestkami dyni i ostrym
>  
> serem.
> 
> Nie masz pieca? Udus, ale to juz bedzie zupelnie co innego - pieczona jest 
> milion razy smaczniejsza od duszonej.
> 
> zet
> > 
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się