• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

frunze  napisała: 

> Pół kilo mięsa mielonego mieszam z dwoma torebkami gotowanego ryżu, dodaje 
> soli, pieprzu i jak leci ziół - oregano, prowansalskie, tymianek, papryka 
> słodka i ostra, bazylia plus oczywiście sól i pieprz. Nadziewam umyte i 
> wydrążone papryczki (na taką porcję 8 nie za dużych).
> W wielkim garze podsmażam cebulkę, potem dodaje obrane ze skórki, pokrojone 
> pomidory (które i tak się potem roztrajdają). Na cebulce i pomidorach układam 
> papryczki. Przykrywam. Potem mniej więcej godzina, w czasie której od czasu do 
> czasu podlewam papryki, by się nie przypaliły, i na koniec wrzucam pokrojonego 
> w kostkę kabaczka lub cukinię (to do sosu). I finito :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się