• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

ziemiomorze  napisała: 

> nobullshit  napisała: 
> 
> > Brzmi genialnie, ale w jakiej temperaturze to piec i jak długo, 
> > żeby nie wybuchło - chyba że ciasto na zewnątrz zapobiega eksplozji serca
> ...
> >
> > (to naprawdę niechcący, ale chyba mi się podoba) 
> > 
> > ...sera, sera! 
> 
> Serce jedno wybuchlo podczas konsumpcji, ale to bylo dawno i nieprawda...
> 
> Bardzo mi przykro, ale naleze do tych chaotycznych (wole 
> okreslenie 'tworczych') kucharek, ktore robia wszystko na oko. Jesli boisz sie 
> wybuchu sera (mi nigdy nie wybuchl, zdziwilam sie), to moze nie zalepiaj tak 
> bardzo dokladnie ciasta? Tylko zeby nie wycieklo, hm. Pieke to wg przepisu na 
> opakowaniu ciasta (lepszy Blikle chyba) z uwzglednieniem dziwactw mojego pieca 
> (uwielbia przypalac).
> 
> I co Was tak, kobiety, na ten ser naszlo? Cale to danie bardzo jesienno-zimowe.
>  
> Nie szkoda pomidorow i baklazanow?
> 
> zet
> 
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się