• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

mitta  napisała: 

> squirk napisała: 
> 
> >  to czemu miałyby nie udać się z zielonej
> 
> Udać się może uda, ale będzie gorzkie. Komu to nie przeszkadza, może zrobić. Ty
> lko, że to nie jest skuteczny sposób na zagospodarowanie dużej ilości papryki, 
> gdyż pesto już po tygodniu zaczyna kisnąć, więc raczej na zapas się tego nie da
>  zrobić. Nie słyszałam też, by ktoś je pasteryzował. Ale można zrobić pastę z p
> apryki do słoików, w necie są przepisy. Mnie akurat zielona papryka do przetwor
> ów nie pasuje, traci kolor, a smak ma lekko gorzki.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się