• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

squirk  napisała: 

> mitta  napisała: 
> 
> > squirk napisała: 
> > 
> > >  to czemu miałyby nie udać się z zielonej
> > 
> > Udać się może uda, ale będzie gorzkie. Komu to nie przeszkadza, może zrob
> ić. 
> 
> Piekę regularnie kolorowe papryki do zalania oliwą z czosnkiem, na przekąskę, ż
> adna nie jest gorzka, może to kwestia skórki i to ona nadaje gorycz? Robiłam te
> ż pasty paprykowe i mieszane, pasteryzowałam oczywiście, kolor zielonej owszem,
>  niewyględny nieco.
> Tak czy siak spróbowałabym, skoro nie zje się na surowo to trzeba coś wymyślić 
> żeby nie zmarnować produktu.
> :-)
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się