• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

irsila  napisała: 

> Ser mam tłusty, dodam jeszcze w czasie ucierania z 7 dkg masła w płynie,
> przy ucieraniu żółtek z serem i cukrem.
> Reszta cukru ze 2-3 łyżki, dodam do ubijania białek na pianę, pod koniec.
> nikt nie musi tego wypróbowywać, ale ja tak robię, na oko mniej więcej.
> ciasta pod sernik nie daje tylko mocno natłuszczam i mąka lub bułka formę obsyp
> uję.
> 
> P.s.Przepraszam za swoje poprzednie wpisy,
> To budzik, która ma w swym awatarze wypięta pupę dziecka,
> i jeszcze ktoś,
> kto chciał mrozić ciasto na pierogi,
> tak mnie wnerwiły.
> Ja sama raczej nie jadam mrożonego,
> gdyż mi szkodzi,
> już nie ten żołądek,
> nie ten wiek...
> potrzebuje zdrowej żywności z zachowanymi enzymami
>  i in.nie branymi pod uwagę elementami...Poza tym mikrofale wyrzuciłam,
> kiedy mi się zepsuła i nowej już nie kupię by nie iść na łatwiznę..

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się