• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

janek53  napisał: 

> Oczywiscie. Nie trzeba przetapiac. Po pieczeniu, nalezy zebrac te tluszcz w jak
> ims sloiku (do lodówki) i uzywac do procesu zwanym "konfit" bedzie to kaczka, g
> es czy kurczak. Zachowuje sloik tluszczu z kaczki (hiszp. pato) do nastepnej ok
> azji.
> Smak, doskonaly. Nie ten z recepty Pani "bene" z 7-mioma przyprawami.
> J53
> Zdjecia/Video:
> Kaczka w pomaranczach: www.rtve.es/alacarta/videos/torres-en-la-cocina/receta-pato-naranja/3727051/
> Nie faszerowana czyms tam (kuchennym smietnikiem). Taka sobie sama. Ta oryginal
> na.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się