• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

poughkeepsie  napisała: 

> wpisujcie proszę zasady, których według Was taki kucharz powinien 
> bezwzględnie przestrzegać :) no i rzeczy, których absolutnie robić nie 
> powienien pod rygorem odebrania dostępu do garnków :) tak po cichutku liczę 
> także na kanon lektur obowiązkowych dobrego kucharza :)
> 
> tak z moich propozycji:
> nakaz używania jak namniej przetworzonych produktów, używania świeżych jarzyn 
> i owoców w sezonie, zakaz używania sosów ze słoika i tym podobnych świństw;-) 
> no i koniecznie zakaz zastępowania sosu pomidorowego keczupem! :)
> z lektur - Kuchnia polska i Śląska kucharka doskonała ;-)
> czekam na wpisy,
> pzdr,
> P.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.