• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: młodo  napisał(a): 

> zamierzam poraz pierwszy zaprawic leczo do sloikow, ale zrobilam je z 
> kielbasa i boczkiem i zastanawiam sie czy to dobry pomysl. troche boje sie 
> robienia przetworow z miesem. czy ktos z was moglby mi poradzic jak nalezy je 
> wypasteryzowac, zeby nie bylo ryzyka ze sie mieso zepsuje? z gory dziekuje.
> bo jak go nie zaprawie, to zostanie mi tylko zamrozenie...

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.