• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

krysia20000  napisał(a): 

> Bez dodatków mięsnych? Mogłoby to być odebrane jako niegościnność.
> 
> Kurczak, indyk są jak najbardziej halal. Jagnięcina to nieomal synonim mięsa. W
> ołowina też wysoko ceniona. Wystarczy wieprzowiny się wystrzec i będzie ok. Jeś
> li w lewantyńskich czy otomańskich smakach jest się nieobeznanym i nie chce pop
> ełnić gafy jakąś radosną interpretacją tamtejszych potraw, to zapodać coś z nas
> zego regionu, byle bez wieprzowiny.
> 
> A to, czy przypadnie do gustu zależy przede wszystkim od umiejętności kulinarny
> ch kucharza/rki.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się