• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: Lobelia  napisał: 

> Ja robię podobnie, tylko całość zapiekam w piekarniku.
> Wtedy można papryki przeciąć wzdłuż na pół. Do nadzienia
> dodaję jeszcze czasem trochę startych na tarce i
> podsmażonych warzyw (marchewka, seler, por), a wszystko
> można posypac startym serem (osobiście wolę bez sera),
> albo posypać tartą bułeczką i na wierzchu położyć
> kawałeczek masła. Przy zapiekaniu warto przed
> mapełnieniem farszem paprykę nieco posolić od wewnątrz,
> ew. dodając mniej soli do nadzienia. 
> Robiłam też kiedyś paprykę z farszem z koziego sera, ale
> dawno to było, spróbuję poszukać przepisu (może znów
> zrobię przy okazji...).

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się