• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

hania_76  napisała: 

> Gość portalu: Aneti  napisał(a): 
> 
> > Mam problem, zrobiłam do słoików leczo z przepisu (papryka, pomidory, cebu
> la 
> > gotowane pół dnia) i dzisiaj odkryłam, że w prawie każdym słoiku robi się 
> > pleśn (na razie jest jej mało więc mam nadzieję, że da się jeszcze uratowa
> ć). 
> > Może ktoś wie jak się je konserwuje i gdzie mogłam zrobić błąd.
> 
> Obawiam się, że niezależnie od ilości pleśni trzeba się pozbyć zawartości 
> całego słoika. 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.