• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu: pszczola  napisał(a): 

> Odkąd kupuję warzywa na patelnię, nie udało mi się ich usmażyć wg przepisu.
> Zazwyczaj na rozgrzanej oliwie szklę czosnek, czasem dodaję cukinię pokrojoną w
> kostkę i do tego wrzucam warzywa. Przez ok 3 min na mocnym ogniu "rozmrażam"
> warzywa, zalewam wodą , dodaję pół kostki rosołowej ( warzywnej lub
> drobiowo-warzywnej). Jak się wszystko poddusi dodaje duże ilości bazylii,
> oregano i ziół prowansalskich. Czasem posypię kperkiem. A czasem żółtym serem. 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się