• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

kikkera  napisała: 

> 3 duże papryki żółta, zielona i czerwona
> czosnek
> świeże liście bazylii
> pieprz w ziarnach
> oliwa
> 
> Papryki upiec w bardzo gorącym piekarniku (ja je grilluję) jednak krócej, niż 
> robi to Jacek, gdyż nie lubię jak są zbyt miękkie.
> Pokrojone na paski układam w salaterce, tak żeby powstały kolorowe warstwy: 
> zielona, czerwona, żółta. Każdą warstwę przekładam świeżymi liśćmi bazylii i 
> pokrojonym w cieniutkie plasterki czosnkiem. Posypują pieprzem. Wszystko 
> zalewam oliwą (dobrej jakości). Może spokojnie postać tydzień w lodówce.
> 
> Keksy na słono:
> z pesto
> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=37540974&a=37540974
> z brokułami
> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=39008774&a=39008774
> Przepis na vitello tonnato wklepię wieczorem - nie pamiętam dokładnych 
> proporcji.
> 

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się